Een vastgoedinvestering met zekerheid van rendement

huis

Vastgoedinvestering

Een vastgoedinvestering met zekerheid van rendement – u vindt het bij Center Parcs Vastgoed. Oriënteer op de verschillende cottages en appartementen die we bouwen op onze duurzame vakantieparken verspreid over Europa. Door de officiële huurgarantie ontvangt u stipt elk kwartaal uw inkomsten, ongeacht de bezetting. Plaats uw vertrouwen in de kennis en ervaring van Center Parcs Vastgoed en profiteer van vast rendement en zorgeloosheid.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Een vastgoedinvestering met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk

De afgelopen jaren is duurzaam ondernemen en ecologisch investeren steeds belangrijker geworden. Onze prachtige vakantieparken bevinden zich midden in de natuurlijke rijkdom van onder andere Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Onze aanwezigheid mag echter niets afdoen aan de grote diversiteit aan flora en fauna die zich in deze bossen bevindt, daarom ondergaan al onze locaties een strenge selectie. Bovendien bouwen we zo groen mogelijk om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Zo krijgt u de mogelijkheid voor een vastgoedinvestering die zowel positief is voor uw portefeuille alsook de natuur.

Wilt u meer weten over zorgeloos én duurzaam investeren?

Met de professionele begeleiding tijdens het aankoopproces weet u precies wat u van uw vastgoedinvestering mag verwachten. Met 50 jaar aan actuele kennis en opgebouwde ervaring in onder andere de vastgoedontwikkeling én toerisme adviseren we u over de meest rendabele projecten in ons portfolio. Bel naar +32 (0)11 61 63 00 om een gesprek met een van onze adviseurs aan te vragen en start uw reis.